Σας αφορά: Ασύλληπτη προσφορά της Cosmote διαλύει τον ανταγωνισμό – Δεν ξανάγινε

Ήρθε ασύλληπτη προσφορά της Cosmote, η οποία χωρίς την παραμικρή υπερβολή διαλύει τον ανταγωνισμό διότι δεν έχει ξαναγίνει.

Σας αφορά: Ασύλληπτη προσφορά της Cosmote διαλύει τον ανταγωνισμό - Δεν ξανάγινε

Ήρθε ασύλληπτη προσφορά της Cosmote, η οποία χωρίς την παραμικρή υπερβολή διαλύει τον ανταγωνισμό διότι δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά κάτι αντίστοιχο.

Πιο συγκεκριμένα η Cosmote προσφέρει απεριόριστα data για 7 ημέρες μέσα από την εφαρμογή του What’s Up όπως και μέσα στο Cosmote app με 1.90 ευρώ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν μέσα σ’ αυτή την προσφορά και ορισμένοι όροι που έχει θεσπίσει η ίδια η εταιρεία της Cosmote και μπορείτε να τους δείτε αναλυτικά μέσα στο κείμενο.

Ασύλληπτη προσφορά της Cosmote διαλύει τον ανταγωνισμό – Δείτε λεπτομέρειες

Η Cosmote προσφέρει απεριόριστα data για 7 ημέρες μέσα από την εφαρμογή του What’s Up όπως και μέσα στο Cosmote app με 1.90 ευρώ. Να τι αναφέρουν οι όροι της προσφοράς στο What’s Up.

  • Το πακέτο της προσφοράς ισχύει για ενεργοποιήσεις έως και 26/3/2024
  • Τα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ GB έχουν ισχύ για 7 ημέρες από την ενεργοποίηση του πακέτου.
  • Η ενεργοποίηση δεύτερου πακέτου μπορεί να γίνει μόνο εάν έχει λήξει το πρώτο.
  • Τα ΜΒ του πακέτου δεν κάνουν rollover με τα ΜΒ άλλων πακέτων και δεν θα είναι διαθέσιμα για τις υπηρεσίες #pare_dwse, #pare_moirase.
  • Τα ΜΒ του πακέτου είναι διαθέσιμα για χρήση σε περιαγωγή εντός ΕΕ/ ΕΟΧ και εφαρμόζεται 2GB όριο στη χρήση τους. Πέραν του ορίου αυτού και μέχρι την κατανάλωση των διαθέσιμων ΜΒ, θα εφαρμόζεται επιπλέον χρέωση περιαγωγής 0,00192€/ΜΒ για την οποία ο συνδρομητής θα ενημερώνεται και με γραπτό μήνυμα.
  • Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που καταναλώσουν νωρίτερα τα ΜΒ από τη λήξη του πακέτου ή παρέλθει η διάρκειά του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα ΜΒ από άλλο πακέτο, η πρόσβαση στο Internet διακόπτεται και θα οδηγούνται στη σελίδα της υπηρεσίας COSMOTE My Internet (http:// myinternet.cosmote.gr) για να επιλέξουν ένα από τα διαθέσιμα πακέτα Internet.
  • Οι συνδρομητές που δεν έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που ο όγκος δεδομένων (ΜΒ) καταναλωθεί νωρίτερα από τη λήξη του ή παρέλθει η διάρκειά του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα ΜΒ από άλλο ενεργό πακέτο δεδομένων, η χρέωση για τη χρήση δεδομένων ανέρχεται σε 0,0050€/ΜΒ, με μέγιστη ημερήσια χρέωση τα 2€. Εφόσον οι συνδρομητές φτάσουν τη μέγιστη επιτρεπτή ημερήσια χρήση των 2€, η COSMOTE με σκοπό την απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών της, ενδέχεται να εφαρμόσει πολιτική ορθής χρήσης στο 1,5Mbps, μέχρι τη συμπλήρωση 24 ωρών από την πρώτη χρήση δεδομένων.
  • Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%.

Ο όμιλος OTE και η Cosmote αναλαμβάνουν δυο σημαντικές πρωτοβουλίες που θα φέρουν την οπτική ίνα μέχρι το σπίτι, το FTTH δίκτυο δηλαδή στα σπίτια όλων. Συγκεκριμένα, η πρωτοβουλία της Cosmote αφορά τις εκπτώσεις όγκου, με σημαντικές εκπτώσεις στις τιμές χονδρικής FTTH, και η οποία μάλιστα έχει ήδη κατατεθεί για έγκριση στην ΕΕΤΤ.

Συγκεκριμένα, η πρωτοβουλία περιλαμβάνει ένα σύστημα εκπτώσεων ως και 28% μεταξύ των παρόχων στις τιμές χονδρικής, με δεσμεύσεις όγκου συνδέσεων. Συγκεκριμένα, οι πάροχοι θα μπορούν να δεσμευθούν μεταξύ τους για τους όγκους συνδέσεων που θα φέρει ο ένας στο δίκτυο του άλλου, ανάλογα με τις περιοχές που καλύπτει ο καθένας με FTTH, διασφαλίζοντας σημαντικές εκπτώσεις. Το σύστημα αυτό είναι ανοιχτό και διαθέσιμο, με τους ίδιους ακριβώς όρους, σε όλους τους παρόχους που δραστηριοποιούνται στην αγορά, ή προτίθενται να δραστηριοποιηθούν μελλοντικά.

Εφόσον εγκριθεί η πρόταση, η οπτική ίνα θα φθάσει σε ακόμη περισσότερα σπίτια σε συνδυασμό με τα κουπόνια Smart Readiness και Gigabit Voucher η Ελλάδα θα μπορέσει να μεταβεί ταχύτερα από το χαλκό στην οπτική ίνα και να καλύτερη την υστέρησή της σε υπηρεσίες υπερ-υψηλών ταχυτήτων.