Σκλαβενίτης: Ανάκληση για γνωστό προϊόν από τα ράφια

Ο Σκλαβενίτης έκανε ανάκληση σε πολύ γνωστό προϊόν από τα ράφια του. Δείτε παρακάτω και μέσα στο κείμενο τον λόγο.

Σκλαβενίτης: Ανάκληση για γνωστό προϊόν από τα ράφια

Ο Σκλαβενίτης είναι μια πολύ γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναγκάστηκε για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο να κάνει ανάκληση από τα ράφια του σ’ ένα προϊόν του.

Πιο αναλυτικά ανάκληση προϊόντος από τα καταστήματα σούπερ μάρκετ της πολύ γνωστής εταιρείας Σκλαβενίτη ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΦΕΤ. Δείτε μέσα στο κείμενο τον λόγο.

Τέλος, ειδικότερα, ο Ε.Φ.Ε.Τ. και η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας του Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας σχετικά με το προϊόν Σαντιγί σπρέι vegan «Schlagcreme.

Ανάκληση σε γνωστό προϊόν έκανε ο Σκλαβενίτης – Δείτε το λόγο

Καταγγελία για το προϊόν από καταναλωτές και απόσυρση από τα καταστήματα σούπερ – μάρκετ
Ανάκληση προϊόντος από τα καταστήματα σούπερ – μάρκετ της εταιρείας Σκλαβενίτη ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΦΕΤ.

Ειδικότερα, ο Ε.Φ.Ε.Τ. και η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας του Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας σχετικά με το προϊόν Σαντιγί σπρέι vegan «Schlagcreme
vegan spray topping», με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 25/08/2024, διαπίστωσε ότι στην επικολλημένη ελληνική επισήμανση αναγράφεται η ένδειξη, «χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη, χωρίς σόγια, προϊόν : Leha GmbH Γερμανία, Εισαγωγή: ΒΙΟΫΓΕΙΑ ΕΠΕ, Αργυρουπόλεως 6, Άγιος Στέφανος», ενώ στην αγγλική αρχική επισήμανση η οποία βρίσκεται κάτω από την επικολλημένη ετικέτα αναγράφεται ότι μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος (may contain traces of milk).

Το προϊόν διακινήθηκε από την εταιρία Σκλαβενίτης η οποία έχει ήδη προβεί σε απόσυρση του συγκεκριμένου προϊόντος από τα ράφια της.

Καλούνται οι καταναλωτές που είναι αλλεργικοί στο γάλα και στα προϊόντα με βάση το γάλα και έχουν ήδη προμηθευτεί το προϊόν (φωτογραφίες κάτωθι), να μην το καταναλώσουν.

Πολλά σούπερ μάρκετ ιδιαίτερα σε τουριστικές περιοχές παραμένουν ανοιχτά και τις Κυριακές. Εκτός από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης που έχουν ένα και μοναδικό κατάστημα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα, μπαίνοντας οι πολίτες στο site του Σκλαβενίτη και κλικάροντας το «Ωράριο Καταστημάτων» θα δουν ότι το μοναδικό κατάστημα Σκλαβενίτης που λειτουργεί και τις Κυριακές είναι αυτό, στο Εμπορικό Πάρκο Smart Park, στα Σπάτα.

Και αυτό γιατί το εν λόγω εμπορικό κέντρο μαζί με το Designer Outlet με το οποίο συνορεύει, είναι ανοιχτά και τις Κυριακές. Έτσι οι πολίτες μπορούν να ψωνίσουν στα μαγαζιά και να κάνουν και τα ψώνια τους από τον Σκλαβενίτη του υπαίθριου εμπορικού κέντρου με ωράριο λειτουργίας 11:00 – 20:00.