Στ. Κασσελάκης: Επισκέφθηκε τους Παξούς

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε χθες (6/5/2024) τους Παξούς στα πλαίσια της περιοδείας του.

Στ. Κασσελάκης: Επισκέφθηκε τους Παξούς

Τους Παξούς επισκέφθηκε σήμερα ο Στέφανος Κασελάκης συνοδευόμενος από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρο Αυλωνίτη.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Κουμουνδούρου ο κ. Κασσελάκης “έφθασε στο νησί με το πλοίο της γραμμής και η υποδοχή από τους κατοίκους ήταν ιδιαίτερα θερμή”.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιχειρηματίες, με τουριστικούς παράγοντες, με παράγοντες της διοίκησης, αλλά και με πολλούς πολίτες. Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση ο κ. Κασσελάκης “άκουσε από τους ανθρώπους των Παξών για τα προβλήματα που έχει το μικρό νησί, προβλήματα που έχουν να κάνουν με τις υποδομές, το οδικό δίκτυο και με ζητήματα σύνδεσης τόσο με την Κέρκυρα όσο και με την ηπειρωτική ακτή. Του είπαν ότι τον χειμώνα τα δρομολόγια τα οποία γίνονται είναι πλέον λίγα, δεν εξυπηρετούν τους κατοίκους και το νησί παραμένει ακόμα και για μέρες αποκλεισμένο. Οι επιχειρηματίες της περιοχής επεσήμαναν ότι εδώ και μερικούς μήνες δεν υπάρχει ούτε ένα υποκατάστημα τραπεζών στο νησί, κάτι το οποίο δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την εμπορική δραστηριότητα, καθώς επίσης και ζητήματα που συνδέονται με την ανάπτυξη των Παξών”.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ “ακολούθησε δύο λιτανείες και δήλωσε εντυπωσιασμένος από την γραφικότητα των θρησκευτικών εκδηλώσεων μέσα σε ένα όμορφο παραδοσιακό τοπίο”.