Στ. Κασσελάκης: «Μη μασάτε με τα ψέματα του πρωθυπουργού»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε μέσω του Tik Tok να μην πιστέψει κανείς τα ψέματα του πρωθυπουργού.

Στ. Κασσελάκης: «Μη μασάτε με τα ψέματα του πρωθυπουργού»

«Μη μασάτε με τα ψέματα του πρωθυπουργού (και) στο Tik Tok. Και να θυμάστε. Όχι fake news, όχι Μητσοτάκης, σε θάλασσες και ακτές», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στο Tik Tok εν είδει απάντησης σε πρόσφατο βίντεο του πρωθυπουργού στην ίδια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει ότι «για να αποφύγει την κατακραυγή και τις βαριές ευθύνες για την κοιλάδα των Τεμπών, ο πρωθυπουργός πήγε θάλασσα». «Όμως είναι έτσι όντως τα πράγματα;», σχολιάζει, για να προσθέσει: «Δεν θα σας πω τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η ίδια η WWF, το Παγκόσμιο Ταμείο για τη φύση. Η WWF λοιπόν χαρακτηρίζει τον καινούργιο νόμο ”νόμο καταστροφής των ακτών” γιατί συρρικνώνει τον δημόσιο κοινόχρηστο χώρο των ακτών μας, δεν παρέχει εχέγγυα προστασίας των ευαίσθητων οικοσυστημάτων, ενώ καταργεί ακόμα και την ισχνή αδόμητη ζώνη των 30 μέτρων από την ακτή».