Στ. Κασσελάκης: Μία καλύτερη ζωή για όλους τους πολίτες το 2024

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε πως στο 2024 οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μια καλύτερη ποιοτικά ζωή.

Στ. Κασσελάκης: Μία καλύτερη ζωή για όλους τους πολίτες το 2024

Τις ευχές του σε όλο τον ελληνισμό εντός και εκτός Ελλάδας απευθύνει με το πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Στο μήνυμά του αναφέρει: «Ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται και ένας δεύτερος πόλεμος, στη Γάζα, ήδη μετράει χιλιάδες θύματα – παιδιά γυναίκες αμάχους. Το 2024 λοιπόν, το αίτημα για ειρήνη είναι τόσο επιτακτικό όσο ποτέ. Αλλά όχι με ευχές, με πράξεις: με άμεση κατάπαυση του πυρός και με μία βιώσιμη λύση δύο κρατών.

Για την Ελλάδα το 2023 ήταν μία χρονιά με πολλή θλίψη. Από το ειδεχθές έγκλημα στα Τέμπη και τις τεράστιες πλημμύρες μέχρι θανάτους πάνω σε καρότσες και έξω από γήπεδα. Το αύριο έχασε μία μάχη αλλά δεν έχασε την μαχητικότητά του. Και μπροστά μας το 2024 έχουμε μία κρίσιμη χρονιά. Για την Ελλάδα το αυτονόητο είναι το δύσκολο: Μία καλύτερη ζωή για όλους τους πολίτες. Μία ζωή της αξιοπρέπειας και όχι των market pass. Μια ζωή με ισχυρό κοινωνικό κράτος πρόνοιας και όχι με το δίκαιο του ισχυροτέρου. Μία ζωή με δημοκρατικούς θεσμούς που δουλεύουν, με ποιοτική υγεία και παιδεία, με έγνοια για το περιβάλλον και τους πόρους για την κλιματική προσαρμογή. Με αλληλεγγύη. Με ανθρωπιά. Με αλήθεια. Με πείσμα και δύναμη.

Για μία Ελλάδα που θα αξιοποιεί τις μεγάλες δυνατότητες του ελληνικού λαού και θα δίνει σε κάθε Έλληνα πολίτη ευκαιρίες και ασφάλεια για να πετύχει.

Σε όλο τον ελληνισμό, εντός και εκτός Ελλάδας, σε κάθε σημείο του πλανήτη που χτυπά η καρδιά αυτού του περήφανου έθνους, σε εσάς, τις οικογένειές σας, τους ανθρώπους σας, εύχομαι το 2024 να είναι η χρονιά που θα σας φέρει πιο κοντά στα όνειρά σας».