Στ. Κασσελάκης: «Μύθος η εισαγόμενη ακρίβεια – Όλη είναι του Μητσοτάκη»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μέσω των social media ανέφερε πως ο μύθος του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ακρίβεια καταρρίφθηκε.

Στ. Κασσελάκης: «Μύθος η εισαγόμενη ακρίβεια - Όλη είναι του Μητσοτάκη»

Στο θέμα της ακρίβειας αναφέρεται ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία συνοδεύει και με σχετικό βίντεο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κατηγορεί την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ότι «η ακρίβεια είναι όλη δική του, γιατί η αισχροκέρδεια είναι έργο του», υποστηρίζοντας ότι «όταν η Ελλάδα είναι ακριβότερη από την Ευρώπη στο λάδι και στο τυρί, τότε καταρρίπτεται ο μύθος του Κυριάκου Μητσοτάκη περί εισαγόμενης ακρίβειας».

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει:

«Τι παράγει η Ελλάδα; Λάδι. Η Ελλάδα λοιπόν είναι ακριβότερη κατά 23,7% στην τιμή του λαδιού από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τι παράγει η Ελλάδα; Γάλα, τυρί, αυγά.

Η Ελλάδα λοιπόν είναι ακριβότερη κατά 38,9% στην τιμή των προϊόντων που παράγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όταν η Ελλάδα είναι ακριβότερη από την Ευρώπη στο λάδι και στο τυρί, τότε καταρρίπτεται ο μύθος του Κυριάκου Μητσοτάκη περί εισαγόμενης ακρίβειας. Η ακρίβεια είναι όλη δική του. Γιατί η αισχροκέρδεια είναι έργο του.

Τώρα γνωρίζετε. Το μόνο προϊόν το οποίο πωλείται φτηνά στη χώρα μας είναι τα κυβερνητικά ψέματα».