Στο Καλλιμάρμαρο ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο, καθώς εγκρίθηκε το αίτημά του.

Στο Καλλιμάρμαρο ο Παναθηναϊκός!

Οι εργασίες ανακαίνισης του κλειστού του ΟΑΚΑ, στα πρότυπα του ΝΒΑ, οι οποίες δεν θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 20-21 Σεπτεμβρίου, όταν θα διεξαχθεί το διεθνές τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», οδήγησαν τον Παναθηναϊκό σε ένα αίτημα, που όταν ολοκληρωθεί θα πάρει ιστορικό χαρακτήρα. Η «πράσινη» ΚΑΕ αιτήθηκε τη διεξαγωγή του τουρνουά στη μνήμη του εμβληματικού παράγοντα του συλλόγου σε ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς και μέρος της αθλητικής και Ολυμπιακής ιστορίας της Ελλάδας, το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» εκκίνησαν τις διαδικασίες για να εξασφαλίσουν τις σχετικές άδειες για τη χρησιμοποίηση του Καλλιμάρμαρου, προκειμένου το διήμερο 20-21 Σεπτεμβρίου να υποδεχθούν τις Παρτιζάν, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αναντολού Εφές.

Πρόκειται για ένα εγχείρημα το οποίο συνοδεύτηκε από την καλή διάθεση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στην οποία ανήκει το Παναθηναϊκό Στάδιο και στη σημερινή συνεδρίαση της ολομέλειας της αποφασίστηκε ομόφωνα να γίνει δεκτό το αίτημα του «τριφυλλιού». Άλλωστε όταν «πέσουν» και οι υπογραφές του σχετικού συμφωνητικού, τότε αναμένεται οι «πράσινοι» φίλαθλοι να δημιουργήσουν ρεκόρ παρουσίας σε ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός θα μεταφέρει στο Καλλιμάρμαρο το σημερινό παρκέ του ΟΑΚΑ.