Τα super markets Bazaar αναζητούν προσωπικό – Δείτε τις ειδικότητες

Στην Bazaar Α.Ε., μέλος του Ομίλου Εταιριών Βερούκα, όλοι οι άνθρωποί μας για πάνω από 25 χρόνια είναι δίπλα στον καταναλωτή με στόχο την άψογη εξυπηρέτησή του. Έχοντας πάνω από 170 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, καλύπτουμε τις καθημερινές ανάγκες των πελατών μας. Στα πλαίσια της ανάπτυξής μας αναζητούμε προσωπικό.

Τα super markets Bazaar αναζητούν προσωπικό - Δείτε τις ειδικότητες

Με περισσότερα από 170 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, τα super markets Bazaar,προσπαθούν να βρίσκονται πάντα δίπλα στον καταναλωτή, με σκοπό την εκπλήρωση των στόχων τους. Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας Bazaar A.E. είναι η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη, με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Στην προσπάθεια αυτή, οι χαμηλές τιμές καθώς και οι συνεχείς προσφορές αποτελούν τους βασικούς πυλώνες δράσης της εταιρείας Bazaar.

Βασικός σκοπός της εταιρείας αποτελεί η συνεχής εξέλιξη και βελτίωση των υπηρεσιών της με βάση τις καθημερινές καταναλωτικές ανάγκες του καταναλωτή.

Για να μάθετε περισσότερα, αναφορικά με προσλήψεις στα εν λόγω super markets, επισκεφτείτε τον  ιστότοπο της εταιρείας,  εδώ.