Θέσεις εργασίας σε μεγάλη αλυσίδα εστίασης – Δείτε τις περιοχές και τις ειδικότητες

Η ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΑΒΕΕ προσφέρει ευκαιρίες απασχόλησης σε ανθρώπους, που επιθυμούν να ξεκινήσουν ή να συνεχίσουν δυναμικά την καριέρα τους και φιλοδοξούν να εξελιχθούν σε μια ηγετική και σταθερά αναπτυσσόμενη επιχείρηση του κλάδου τροφίμων και εστίασης.

Θέσεις εργασίας σε μεγάλη αλυσίδα εστίασης - Δείτε τις περιοχές και τις ειδικότητες

Η Aπολλώνιον ΑΒΕΕ, δραστηριοποιείται στην παραγωγή προϊόντων ζύμης και ζαχαροπλαστικής και στην ανάπτυξη αλυσίδας ομώνυμων καταστημάτων, και ανήκει στην εταιρεία Κραμολέγκος. Με στόχο να προσφέρει καθημερινή γευστική απόλαυση στον καταναλωτή, διατηρεί σήμερα 24 καταστήματα ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ σε κομβικά σημεία της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας και συνεχώς αναπτύσσεται.

Στα πλαίσια αυτά, αναζητά προσωπικό για την κάλυψη νέων θέσεων εργασίας.

 Απολλώνιον: Οι περιοχές και οι ειδικότητες 

Πωλητές (Γλυφάδα, Μαρίνα Φλοίσβου, Ομόνοια, Κάτω Πατήσια, Χολαργός, Αγία Παρασκευή, Μαρούσι, Νέα Ερυθραία, Γλυκά Νερά, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Λαγονήσι, Μαρκόπουλο, Παλλήνη) – Απολυτήριο Λυκείου, καλή γνώση Αγγλικών, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, επαγγελματισμός
Barista (Γλυφάδα, Περιστέρι, Ομόνοια, Παλλήνη, Μαρκόπουλο, Λαγονήσι) – Απολυτήριο Λυκείου, γνώση Αγγλικών, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση (επιθυμητό), υπευθυνότητα
Εάν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της οικογένειας ‘Απολλώνιον’ μπορείτε:

να εισάγετε το βιογραφικό σας σημείωμα, να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα υπόψιν της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού στα:

[email protected]
φαξ 2106694150-3

να επικοινωνήσετε απευθείας στα τηλέφωνα 6937021609 και 2106694100 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00.

Η εταιρία Απολλώνιον

Η ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, κορυφαία ελληνική εταιρεία στην παραγωγή προϊόντων ζύμης και ζαχαροπλαστικής δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη αλυσίδας ομώνυμων καταστημάτων, των γνωστών σε όλους “ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ”. Με στόχο να προσφέρει καθημερινή γευστική απόλαυση στον καταναλωτή, διατηρεί σήμερα 23 καταστήματα ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ σε κομβικά σημεία της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας και συνεχώς αναπτύσσεται.

Παράλληλα, η ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ασχολείται με την χονδρική πώληση ή “FOOD SERVICE”, προμηθεύοντας με τα προϊόντα της ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφέ, αεροπορικές εταιρείες, κυλικεία νοσοκομείων, πανεπιστημίων, εργοστασίων, σχολείων, επιχειρήσεων κ.λ.π.

Με ένα μοναδικό στην Ελλάδα concept παραγωγής και λειτουργίας και χρησιμοποιώντας μόνο επώνυμες, πιστοποιημένες και α΄ ποιότητας πρώτες ύλες, από τους καλύτερους οίκους της Ελλάδας και της Ευρώπης, η ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή φρέσκα, υγιεινά και γευστικά προϊόντα, σε μια τεράστια ποικιλία, ικανή να καλύψει κάθε διατροφική του ανάγκη και γευστική προτίμηση.

Το ανθρώπινο δυναμικό

Η συμβολή του ανθρώπινου παράγοντα στην επιτυχία της εταιρείας και στην άψογη λειτουργία των προηγμένων συστημάτων παραγωγής, διανομής και εξυπηρέτησης των πελατών μας, είναι ουσιαστική.

Αξιοποιούμε ουσιαστικά και στηρίζουμε έμπρακτα τους συνεργάτες μας:

  • Προσελκύοντας υποψηφίους που αγαπούν αυτό που κάνουν.
  • Επιλέγοντας συνεργάτες με αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης.
  • Καλλιεργώντας ένα οικογενειακό εργασιακό κλίμα που χαρακτηρίζεται από συνεργασία και εμπιστοσύνη.
  • Αξιολογώντας την απόδοση των συνεργατών μας με διαφάνεια.
  • Παρέχοντας προοπτικές εξέλιξης βάσει απόδοσης με εκ των έσω προαγωγές.
  • Εφαρμόζοντας την αρχή ‘ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.’
  • Υποστηρίζοντας την συνεχή προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη των συνεργατών μας με προγράμματα εκπαίδευσης.