Θέσεις εργασίας στη ΜΕΒΓΑΛ – Πώς θα στείλετε το βιογραφικό σας

Η ΜΕΒΓΑΛ προσλαμβάνει οδηγό φορτηγού αυτοκινήτου με ανταγωνιστικές αποδοχές και ευκαιρίες εξέλιξης. Ενημερωθείτε για τα απαιτούμενα προσόντα καθώς το πώς θα στείλετε το βιογραφικό σας.

Θέσεις εργασίας στη ΜΕΒΓΑΛ - Πώς θα στείλετε το βιογραφικό σας

Η ΜΕΒΓΑΛ είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρείες παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1954 και από τότε έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στον κλάδο της γαλακτοκομίας. Η εταιρεία παράγει και διανέμει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως φρέσκο γάλα, γιαούρτι, τυρί, και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, η ΜΕΒΓΑΛ κατατάσσεται στην 8η θέση ανάμεσα στις εταιρείες παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα, γεγονός που υποδεικνύει τη σημαντική της παρουσία και επιρροή στην αγορά. Η εταιρεία διατηρεί ισχυρές θέσεις στην αγορά λόγω της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της και της εμπιστοσύνης που έχει κερδίσει από τους καταναλωτές.

Η στρατηγική της εταιρείας περιλαμβάνει συνεχείς επενδύσεις στην καινοτομία, την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων, καθώς και την επέκταση σε νέες αγορές, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η ΜΕΒΓΑΛ είναι επίσης γνωστή για την υπεύθυνη και βιώσιμη επιχειρηματική της πρακτική, δίνοντας έμφαση στη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον μεθόδων παραγωγής και στη διατήρηση υψηλών προτύπων ευημερίας των ζώων.

Θέση Εργασίας: Οδηγός Φορτηγού Αυτοκινήτου για Διανομή (Γ’ Κατηγορίας) – ΜΕΒΓΑΛ

Η ΜΕΒΓΑΛ, ηγέτης στον τομέα των γαλακτοκομικών προϊόντων, αναζητά δυναμικό οδηγό φορτηγού αυτοκινήτου για διανομή προϊόντων στην περιοχή της Αττικής. Ο/Η επιτυχής υποψήφιος/α θα είναι υπεύθυνος/η για την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση των προϊόντων στους πελάτες της εταιρείας.

Απαιτούμενα Προσόντα:

  • Άδεια οδήγησης Γ’ κατηγορίας
  • Εμπειρία στην οδήγηση φορτηγών
  • Καλή φυσική κατάσταση
  • Επιθυμία για συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη
  • Επαγγελματική συμπεριφορά προς τους πελάτες

Πλεονεκτήματα:

  • Ανταγωνιστικός μισθός και επιδόματα
  • Ευχάριστο και δυναμικό περιβάλλον εργασίας
  • Ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη στον χώρο των μεταφορών

Πώς να Υποβάλετε Αίτηση:

Αν σας ενδιαφέρει η θέση εργασίας, μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στο e-mail: [email protected].