Θέσεις εργασίας στη Microsoft – Οι ειδικότητες

O τεχνολογικός κολοσσός Microsoft προσλαμβάνει νέο προσωπικό στην Ελλάδα, για την κάλυψη πέντε «ανοικτών» θέσεων εργασίας, διαφορετικών ειδικοτήτων.

Θέσεις εργασίας στη Microsoft - Οι ειδικότητες

Οι ειδικότητες στη Microsoft  αφορούν solution area specialist security, consulting project manager, technology specialist azure infrastructure, senior customer success account manager, partner development manager.

Οι θέσεις εργασίας στην Microsoft

  • Solution Area Specialist Security – Αθήνα, Αττική
  • Consulting Project Manager – Αθήνα, Αττική
  • Technology Specialist Azure Infrastructure – Αθήνα, Αττική
  • Senior Customer Success Account Manager – Αθήνα, Αττική
  • Partner Development Manager – GSI/NSI Lead – Αθήνα, Αττική

Μπορείτε να κάνετε αίτηση για τη θέση εργασίας του ενδιαφέροντος σας, στον ακόλουθο ενεργό σύνδεσμο, εδώ.

Ποια είναι η Microsoft

Η Microsoft είναι αμερικανική εταιρεία λογισμικού. Ιδρύθηκε στις 4 Απριλίου του 1975 από τον Μπιλ Γκέιτς και τον Πωλ Άλεν, και τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Ρέντμοντ της πολιτείας Ουάσινγκτον των ΗΠΑ. Τα πιο γνωστά προϊόντα της είναι το λειτουργικό σύστημα Windows, οι υπολογιστές («όλα-σε-ένα» και φορητοί), επεξεργαστές, το σύνολο των εφαρμογών γραφείου Microsoft Office, οι ταμπλέτες Surface, οι κονσόλες παιχνιδιών Xbox, το λογισμικό για κινητά τηλέφωνα (παλιά: Windows Mobile, Windows CE, τώρα: Windows Phone), και τις υπηρεσίες και τα προϊόντα Windows Live και Bing. Παράγει λογισμικό για επιχειρήσεις, ηλεκτρονικά παιχνίδια ενώ παρέχει και υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαδικτυακής αποθήκευσης και κοινωνικής δικτύωσης. Εκτός από λογισμικό, περιλαμβάνονται και περιφερειακά: ποντίκια, πληκτρολόγια και δικτυοκάμερες για υπολογιστές. Η εταιρεία έχει 166.475 υπαλλήλους σε 120 χώρες.

Παλαιότερα εκθρονισμένη από την Apple το 2010, το 2018 η Microsoft ανέκτησε τη θέση της ως η εταιρεία που με την μεγαλύτερη χρηματική αξία στον κόσμο. Τον Απρίλιο του 2019, η Microsoft έφτασε στην αξία του ενός τρισεκατομμυρίου δολαρίων, καθιστώντας την τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία των ΗΠΑ που αποτιμάται μετά την Apple και την Amazon αντίστοιχα. Από το 2020, η Microsoft έχει την τρίτη υψηλότερη παγκόσμια αποτίμηση μάρκας. Στις αρχές του 2024 κατάφερε να γίνει η πολυτιμότερη εταιρεία στον κόσμο, ξεπερνώντας την Apple σε κεφαλαιοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα στη wilkipedia