Θέσεις εργασίας στην ΙΟΝ – Πώς θα στείλετε βιογραφικό

Η σοκολατοποιία ΙΟΝ αναζητά προσωπικό για να καλύψει τη θέση «Engineers / Technical Maintenance».Τα τυπικά προσόντα και τα καθήκοντα της θέσης. 

Θέσεις εργασίας στην ΙΟΝ - Πώς θα στείλετε βιογραφικό

Η ΙΟΝ επιθυμεί να στελεχώσει την ομάδα των τεχνικών που ασχολείται με την αποκατάσταση βλαβών και την προληπτική συντήρηση των μηχανών παραγωγής.

Το άτομο που θα επιλεγεί για τη θέσει θα είναι υπεύθυνο για:

 • Την προετοιμασία, τον χειρισμό και τον καθαρισμό των μηχανών παραγωγής.
 • Τη διασφάλιση εφαρμογής των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας.
 • Τη συντήρηση και τον καθαρισμό σε πρώτο βαθμό των μηχανών συσκευασίας.
 • Τη διαχείριση και εκτέλεση του προγράμματος παραγωγής σύμφωνα με το δελτίο παραγωγής και των προδιαγραφών των προϊόντων.

ΙΟΝ: Τα απαραίτητα προσόντα για τη θέση «Engineers / Technical Maintenance»

 • Πτυχίο ΤΕΙ Μηχανολογίας.
 • Γνώσεις Αγγλικών και Η/Υ (word, excel κλπ.)
 • Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες.
 • Επιθυμητή 5ετής προϋπηρεσία σε βιομηχανικό περιβάλλον, κατά προτίμηση στον κλάδο των τροφίμων.

Η εταιρεία προσφέρει:

 • Ανταγωνιστικό μισθό.
 • Καλό και σταθερό περιβάλλον εργασίας.
 • Προοπτικές εξέλιξης.
 • Ιδιωτικό πρόγραμμα ασφάλισης.

Πώς θα στείλετε το βιογραφικό σας

Πριν στείλετε το βιογραφικό σας στην αγαπημένη σοκολατοβιομηχανία θα πρέπει να γνωρίζετε αν έχετε τη δυνατότητα να εργάζεστε σε κυλιόμενες βάρδιες: Από τις 6:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι ή από τις 14:00 το μεσημέρι έως τις 22:00 το βράδυ.

Εάν σας ενδιαφέρει η παραπάνω αγγελία εργασίας μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας, στο e-mail: [email protected], με κωδικό αγγελίας: 0250.

Μπορείτε να δείτε την αναρτημένη αγγελία και στην σελίδα της εταιρείας στο linkedin. 

 

Περισσότερα από 85 χρόνια, σοκολάτα σημαίνει ΙΟΝ

Η ιστορία της ξεκινά στο Νέο Φάληρο, στην οδό Πειραιώς. Εκεί, μία ομάδα μετόχων έχουν ως όνειρο να γίνουν σοκολατοποιοί και όπως δείχνει η ιστορία τους καταφέρνουν να χαράξουν έναν δρόμο γεμάτο γλύκα. Με σήμα το “ίον” ( δηλ. μενεξές) , από όπου πήρε το όνομά της , και μεράκι, γεννιέται η ΙΟΝ.

Πολλά χρόνια αργότερα, δημιουργείται η σοκολάτα Αμυγδάλου, που αποτελεί σημείο αναφοράς στην ιστορία της ΙΟΝ αλλά και πολλών από εμάς. Το 1975, ανοίγει μία νέα σελίδα, με τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων της ΙΟΝ στην Άρτα. Εκεί, ξεκινά η γραμμή παραγωγής γκοφρέτας, ενώ ένα χρόνο μετά ο κόσμος γνωρίζει την πράσινη Noisetta. Τα χρόνια περνούν και η ΙΟΝ γεννά ολοένα και περισσότερες γευστικές ιδέες και το όραμα μεγαλώνει.

Η ΙΟΝ ανοίγει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στο εξωτερικό και γίνεται μία ελληνική σοκολατοβιομηχανία με διεθνή πορεία. Έναν χρόνο μετά, η Mabel μπαίνει στην οικογένεια της ΙΟΝ με τις εορταστικές της λιχουδιές, χριστουγεννιάτικες και πασχαλινές.

Σήμερα, η ΙΟΝ, μία επιχείρηση 100% ελληνική εξελίσσεται. Με τρεις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στην Ελλάδα, με περίπου 950 εργαζομένους και με κύκλο εργασιών πάνω από 110 εκ. ευρώ ετησίως, η ΙΟΝ κατατάσσεται στις 60 μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες.