Θέσεις εργασίας στο Metropolitan – Αναλυτικά οι ειδικότητες

Όραμα των δημιουργών του Metropolitan Hospital ήταν να καταστεί ένα πρότυπο θεραπευτήριο με άμεση αναφορά στον άνθρωπο και τη ζωή και βασικό άξονα την αντίληψη ότι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη και δικαίωμα κάθε ασθενoύς. Αν θέλετε να εργαστείτε στον εν λόγω όμιλο μη διστάσετε να στείλετε το βιογραφικό σας αφού ενημερωθείτε για τις ειδικότητες και τα απαιτούμενα προσόντα.

Θέσεις εργασίας στο Metropolitan - Αναλυτικά οι ειδικότητες

Το Metropolitan Hospital, μέλος του Ομίλου HHG ιδρύθηκε το 2001 και κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να καθιερωθεί στον κλάδο της ιδιωτικής υγείας.

Η μετοχική σύνθεση του Ομίλου αποτελείται από διακεκριμένους επιχειρηματίες και θεσμικούς επενδυτές, managers υγείας με πολυετή εμπειρία στο χώρο της υγειονομικής μέριμνας, καθώς και από διακεκριμένους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, της Ελλάδας και του εξωτερικού. Πλαισιώνοντας τους ιατρούς με εξοπλισμό και διαγνωστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να μπορούν απρόσκοπτα να παρέχουν στους ασθενείς υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Το Metropolitan Hospital:

  • Διαθέτει μία από τις κορυφαίες στην Ευρώπη και την πρώτη και μοναδική στην Ελλάδα Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας–Οξέων Αγγειακών Εγκεφαλικών Επεισοδίων που έχει αναγνωριστεί και πιστοποιηθεί ως «Certified ESO Stroke Unit» από τον ESO (European Stroke Organisation).
  • Έχει αναγνωριστεί ως «Κέντρο Εξαιρετικής Κλινικής Δραστηριότητας για τη Ρομποτική Χειρουργική Μako» (Center of Excellence), αναγνώριση που κατέχουν ελάχιστα ιατρικά κέντρα παγκοσμίως.
  • Η Α’ Ογκολογική Κλινική του είναι η μοναδική ογκολογική κλινική στην Ελλάδα που λειτουργεί με σύσταση από την Εταιρεία Ευρωπαίων Ογκολόγων-Παθολόγων (ΕSMO).
  • Είναι το μοναδικό θεραπευτήριο στην Ελλάδα το οποίο προσφέρει 3D MRI Based Brachytherapy, δηλαδή θεραπεία για γυναικολογικούς όγκους καθοδηγούμενη με μαγνητικό τoμογράφο.

Hellenic Healthcare Group (ΗΗG)

  • Ο Όμιλος HHG, ο μεγαλύτερος όμιλος υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, διαθέτει 9 κορυφαία θεραπευτήρια: Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, Creta InterClinic στην Κρήτη, City Hospital στην Καλαμάτα, Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο και Αρεταίειο στην Κύπρο. Επίσης, διαθέτει τα προηγμένα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot, το Homecare κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας, τα διαγνωστικά κέντρα Πlaton Δiagnosis, το Κέντρο Μοριακής Βιολογίας και Γονιδιωματικής A-Lab, τη Μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής Υγεία IVF Εμβρυογένεσις, την Y-Logimed και τη GMP με αντικείμενο την εμπορία ιατροτεχνολογικών προϊόντων, την εταιρία Business Care με υπηρεσίες εργασιακής ασφάλειας και υγείας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς και το Εκπαιδευτικό Κέντρο Heal Academy για εκπαίδευση, μετεκπαίδευση, κατάρτιση και έρευνα σε θέματα ιατρικής, νοσηλευτικής και όλων των επιστημών υγείας.
  • Πρωταρχικός στόχος όλων των συντελεστών του Ομίλου είναι η παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλών προδιαγραφών, με σεβασμό προς τους ασθενείς.

 

Δείτε όλες τις θέσεις εργασίας ΕΔΩ