Τράπεζα Πειραιώς: Έκτακτη αλλαγή στις συναλλαγές – Τα νέα όρια

Δείτε την έκτακτη αλλαγή στις συναλλαγές από την Τράπεζα Πειραιώς.

Τράπεζα Πειραιώς: Έκτακτη αλλαγή στις συναλλαγές - Τα νέα όρια

Η Τράπεζα Πειραιώς αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να προχωρήσει σε ορισμένες σημαντικές αλλαγές που είναι έκτακτες και αφορούν τις συναλλαγές και τα όρια αυτών.

Η Τράπεζα Πειραιώς εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση με την οποία έχει ως πρώτο στόχο να ενημερώσει τους πελάτης της για τις επικείμενες αλλαγές που αναμένεται να εφαρμόσει στις συναλλαγές.

Ουσιαστικά η ανακοίνωση από την Τράπεζα Πειραιώς θέλει να ενημερώσει τους πελάτες της, ότι αναμένεται να μπουν στο επόμενο διάστημα ημερήσια όρια στη μεταφορά χρημάτων.

Έκτακτη αλλαγή στις συναλλαγές από την Τράπεζα Πειραιώς – Δείτε τα νέα όρια

H winbank έχει την εξής ειδοποίηση στα μηνύματα όπου ενημερώνει για τις επερχόμενες αλλαγές.

Στο πλαίσιο της συνεχούς ενίσχυσης της ασφάλειας των συναλλαγών σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση που δεν έχετε ορίσει ημερήσια όρια μεταφορών, σύντομα θα σας ζητηθεί από την Τράπεζα να τα ορίσετε. Συγκεκριμένα για τις συναλλαγές “Μεταφορά σε τρίτο στην Τράπεζα” και “Μεταφορά σε άλλη Τράπεζα/ Έμβασμα”.

Από το μενού Ρυθμίσεις ασφαλείας > Διαχείριση Ημερήσιου Ορίου Μεταφορών, επιλέγετε «Ημερήσια Όρια Μεταφορών» και ορίζετε το ποσό που σας εξυπηρετεί ανάλογα με τις καθημερινές σας ανάγκες.

Eφόσον το επιθυμείτε, έχετε τη δυνατότητα να αναπροσαρμόζετε τα όρια σας οποιαδήποτε στιγμή. Η αλλαγή του ορίου θα ισχύει και για το Winbank App.

Στην κατανάλωση των ημερήσιων ορίων προσμετρώνται και οι προγραμματισμένες/μεταχρονολογημένες Μεταφορές σε τρίτο στην Τράπεζα και Μεταφορές σε άλλη Τράπεζα/Έμβασμα.