Τράπεζα Πειραιώς: Τι πρέπει να κάνετε ΟΛΟΙ

Η Τράπεζα Πειραιώς, με μακρά ιστορία στον τραπεζικό τομέα, συνεχίζει να καινοτομεί και να εξελίσσεται, προσφέροντας στους πελάτες της υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις.

Τράπεζα Πειραιώς: Τι πρέπει να κάνετε ΟΛΟΙ

Στο πλαίσιο της νέας εικόνας της, από τις 4 Ιουνίου, η γνωστή υπηρεσία winbank μετασχηματίστηκε και μετονομάστηκε σε Piraeus e-banking, ενώ παράλληλα η αντίστοιχη εφαρμογή για κινητές συσκευές ανανεώθηκε και μετονομάστηκε σε Piraeus app.

Ο στόχος της συγκεκριμένης αλλαγής είναι να σηματοδοτήσει μία νέα εποχή στις ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές, παρέχοντας μια ανανεωμένη εμπειρία στους χρήστες της. Οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις ίδιες λειτουργίες και να απολαμβάνουν τις ίδιες υπηρεσίες με τα υπάρχοντα στοιχεία πρόσβασής τους (username και password). Άλλωστε, η μετάβαση στην νέα πλατφόρμα πραγματοποιήθηκε ομαλά, διασφαλίζοντας την αδιάλειπτη παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες.

Το Piraeus e-banking και το Piraeus app παρέχουν στους χρήστες πρόσβαση σε όλες τις γνωστές και απαραίτητες τραπεζικές λειτουργίες. Οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές, να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους, να ελέγχουν τα υπόλοιπα των καρτών τους και να έχουν πρόσβαση στο ιστορικό των συναλλαγών τους, όπως έκαναν μέχρι τώρα. Όλες οι ρυθμίσεις, τα προγραμματισμένα μεταφορικά και τα προϊόντα παραμένουν ανέπαφα και εύκολα προσβάσιμα για όλους τους χρήστες ανεξαιρέτως.

Η μετάβαση στο νέο σύστημα πραγματοποιήθηκε αυτόματα για όσους χρήστες είχαν ενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις στη συσκευή τους. Η νέα εφαρμογή Piraeus app είναι διαθέσιμη στο Apple Store για συσκευές iOS, στο Google Play για συσκευές Android και στο Huawei AppGallery για τις συσκευές Huawei. Οι πελάτες μπορούν να συνδεθούν στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας τα ίδια στοιχεία που χρησιμοποιούσαν για την εφαρμογή winbank.

Η Τράπεζα Πειραιώς διασφαλίζει την ασφάλεια των συναλλαγών και την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της με τα πλέον σύγχρονα μέσα και πρωτόκολλα ασφαλείας. Το νέο Piraeus app προσφέρει μια βελτιωμένη και φιλική προς τον χρήστη διεπαφή, ενσωματώνοντας προηγμένες τεχνολογίες και λειτουργίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Πώς θα κάνετε εγγραφή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς

Για όσους δεν έχουν ακόμη εγγραφεί στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς, η διαδικασία εγγραφής είναι πλέον ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη. Οι νέοι χρήστες μπορούν να εγγραφούν δωρεάν από το κινητό τους, χωρίς να χρειάζεται καν να επισκεφθούν κάποιο κατάστημα, αρκεί να διαθέτουν χρεωστική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς στο όνομά τους.

Η μετονομασία της winbank σε Piraeus e-banking και η ανανέωση της εφαρμογής Piraeus app αποτελούν μέρος της στρατηγικής της Τράπεζας Πειραιώς για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η τράπεζα στοχεύει στη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των πελατών της, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης ψηφιακής εποχής.

Η μετάβαση αυτή δεν περιορίζεται μόνο στην αλλαγή της εμπορικής ονομασίας, αλλά ενσωματώνει και την υιοθέτηση ενός νέου, πιο μοντέρνου και δυναμικού εταιρικού προφίλ. Η Τράπεζα Πειραιώς επιδιώκει να διατηρήσει και να ενισχύσει τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής που χαρακτηρίζονται από ασφάλεια, αξιοπιστία και ευκολία στη χρήση.

Συνεχίζοντας την παράδοσή της στην καινοτομία, η Τράπεζα Πειραιώς επενδύει σε νέες τεχνολογίες και στην ανάπτυξη των ψηφιακών της υπηρεσιών. Με το Piraeus e-banking και το Piraeus app, οι πελάτες μπορούν να διαχειρίζονται τις τραπεζικές τους συναλλαγές με ευκολία και ασφάλεια, απολαμβάνοντας μια αναβαθμισμένη εμπειρία χρήστη.

Συνοψίζοντας θα λέγαμε πως η νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικής τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς προσφέρει στους πελάτες της όλα τα γνωστά και αγαπημένα χαρακτηριστικά της winbank, αλλά με μια φρέσκια προσέγγιση που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις. Η μετατροπή σε Piraeus e-banking και η κυκλοφορία του Piraeus app σηματοδοτούν μια νέα εποχή για την τράπεζα, με στόχο την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών και την ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας της τράπεζας Πειραιώς. Μην ξεχνάμε πως με συνεχή προσπάθεια για καινοτομία και βελτίωση, η εν λόγω τράπεζα συνεχίζει να αποτελεί ηγέτη στον τομέα των τραπεζικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.