Τράπεζες: Χάος με τα λουκέτα – Δείτε ποιες κλείνουν

Αρκετές είναι οι τράπεζες που αποφάσισαν να βάλουν λουκέτο και να μη συνεχίσουν τη λειτουργία τους.

Τράπεζες: Χάος με τα λουκέτα – Δείτε ποιες κλείνουν

Ορισμένες τράπεζες, οι οποίες τη δεδομένη χρονική στιγμή αποτελούν υποκαταστήματα σε περιοχές της Ελλάδας από εδώ και στο εξής δε θα λειτουργούν με το πρόβλημα να είναι μεγάλο.

Συγκεκριμένα από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023, κοντά ένα μήνα, αδυναμία εξυπηρέτησης έχουν οι πολίτες που χρησιμοποιούν την Εθνική Τράπεζα στη Χαλκίδα καθώς έκλεισε οριστικά το υποκατάστημα στη στη λεωφόρο Χαϊνά.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως σε λειτουργία θα παραμείνουν θεωρητικά μόνο τα δύο ΑΤΜ, ωστόσο από πρωί της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου λειτουργούσε μόνο το ένα, αφού το άλλο ήταν χαλασμένο.

Χάος με τις τράπεζες που κλείνουν – Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Το «λουκέτο» σε υποκαταστήματα τραπέζης στην Εύβοια, έχει φέρει χάος στην εξυπηρέτηση πολιτών.

Mε το ζήτημα των μαζικών λουκέτων υποκαταστημάτων τραπέζης, να έχει απασχολήσει εδώ και αρκετό καιρό την Εύβοια, αδυναμία εξυπηρέτησεις έχουν από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου οι πολίτες που χρησιμοποιούν την Εθνική Τράπεζα στη Χαλκίδα καθώς έκλεισε οριστικά το υποκατάστημα στη στη λεωφόρο Χαϊνά.

Θεωρητικά παραμένου σε λειτουργία μόνο τα δύο ΑΤΜ, ωστόσο από πρωί της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου λειτουργούσε μόνο το ένα, αφού το άλλο ήταν χαλασμένο.

Έτσι, οι πολίτες που κατέφθαναν στο σημείο, έχοντας ανάγκη να πραγματοποιήσουν συναλλαγές, αναγκάζονταν να κάνουν να συνωστιστούν υπομονετικά για αρκετή ώρα προκειμένου όλοι να εξυπηρετηθούν από ένα μόνο μηχάνημα, γεγονός που εύλογα προκάλεσε δυσαρέσκεια και εκνευρισμό.

Στην τζαμαρία της εισόδου υπάρχει πάντως σχετική ανακοίνωση που ενημερώνει ότι πλέον η εξυπηρέτηση των πελατών, που πρέπει αναγκαστικά να γίνει από υποκατάστημα, γίνεται μόνο από το κατάστημα 488, το οποίο και βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Βενιζέλου και Συγγρού.