Τρελή κίνηση από μεγάλο σούπερ μάρκετ: Κουπόνι 3 ευρώ σε όλους

Μεγάλο σούπερ μάρκετ προχώρησε σε μια τρελή κίνηση.

Τρελή κίνηση από μεγάλο σούπερ μάρκετ: Κουπόνι 3 ευρώ σε όλους

Γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ αποφάσισε να τρέξει μια τρελή συνεργασία, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήρθε σε συμφωνία με την Cosmote μέσω της νέας καμπάνιας ΑΒ COSMOTE GIFTS FOR YOU.

Πιο αναλυτικά να σας αναφέρουμε πως η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος ξεκίνησε συνεργασία με την Cosmote και οι χρήστες της συγκεκριμένης κινητής τηλεφωνίας θα έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν κουπόνι έκπτωσης 3€.

Τέλος, να σας αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο κουπόνι οι χρήστες της Cosmote θα μπορέσουν να το ενεργοποιήσουν και έπειτα να το αποκτήσουν μέσα από το COSMOTE APP και την ενότητα For You.

Μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ προχώρησε σε μια ιδιαίτερη συνεργασία

Οι χρήστες της Cosmote θα έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν κουπόνι έκπτωσης 3€.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος εγκαινίασε τη συνεργασία της με την COSMOTE, μέσω της νέας καμπάνιας ΑΒ COSMOTE GIFTS FOR YOU.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες της COSMOTE θα έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν κουπόνι έκπτωσης 3€ που θα αποκτούν μέσα από το COSMOTE APP και την ενότητα For You. Στη συνέχεια, μπαίνοντας στην ενότητα «Συνεργασίες» στο ab.gr, στο AB App ή στα κιόσκια των καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος το ενεργοποιούν και πραγματοποιούν τις αγορές τους με την κάρτα AB Plus. H έκπτωση θα ισχύει για όλα τα προϊόντα του ΑΒ Eshop και τα φυσικά καταστήματα μέχρι τις 31/12/2023.

Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, η ΑΒ Βασιλόπουλος στοχεύει να παρακινήσει ΑΒ Plus card holders να αξιοποιήσουν περαιτέρω τις δυνατότητες που τους προσφέρει η ΑΒ Plus και να κάνει την αρχή για μια σειρά από νέες σημαντικές συνεργασίες με το GIFTS FOR YOU της COSMOTE.