Τριπλή πληρωμή στα ΑΤΜ – Μarket pass, youth pass, επίδομα θέρμανσης

Τριπλή πληρωμή στα ΑΤΜ με το χρόνο να μετράει αντίστροφα, ώστε να πραγματοποιηθεί.

Τριπλή πληρωμή στα ΑΤΜ - Μarket pass, youth pass, επίδομα θέρμανσης

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα πλέον προκειμένου να υπάρξει προς τους Έλληνες πολίτες τριπλή πληρωμή, η οποία αφορά το Market Pass, το youth pass και το επίδομα θέρμανσης.

Πιο συγκεκριμένα να σας ενημερώσουμε πως έχει ήδη ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για μεγάλες πληρωμές Market Pass για τις πληγείσες περιοχές, Youth Pass σε χιλιάδες δικαιούχους και την προκαταβολή για τους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης.

Όλα αυτά αναμένεται να ξεκινήσουν από την ερχόμενη Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου όπου θα δοθεί το Market Pass και θα ολοκληρωθούν με το επίδομα θέρμανσης την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου. Μία μέρα πριν (21/12) θα δοθεί το youth pass.

Πληρωμές Market Pass, youth pass και επίδομα θέρμανσης – Δείτε τις ημερομηνίες

Χιλιάδες δικαιούχοι θα πληρωθούν αυτή την εβδομάδα τόσο το market pass για τις πληγείσες περιοχές όσο και οι νέοι το youth pass
Αντίστροφη μέτρηση για μεγάλες πληρωμές market pass για τις πληγείσες περιοχές, youth pass σε χιλιάδες δικαιούχους και την προκαταβολή για τους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης.

Συγκεκριμένα:

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου:

Καταβολή του Market Pass Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2023 στους δικαιούχους του Market Pass II σε πληγείσες περιοχές. Η εμφάνιση των ποσών στους τραπεζικούς λογαριασμούς ή στις άυλες κάρτες των δικαιούχων κυμαίνεται από μία έως τρεις εργάσιμες ημέρες.

Καταβολή επιδόματος προσωπικής διαφοράς. Ενίσχυση 100 έως 200 ευρώ σε συνταξιούχους με προσωπική διαφορά. Αφορά 739.926 συνταξιούχους.

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου:

Καταβάλλεται η ενίσχυση 150€ στους δικαιούχους του Youth Pass που υπέβαλαν τις αιτήσεις τους από την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου έως και την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου. Οι ενισχύσεις μπορεί να φανούν εντός των επόμενων εργάσιμων ημερών ανάλογα με τις εσωτερικές διαδικασίες των τραπεζικών ιδρυμάτων.

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου:

Επίδομα θέρμανσης: Θα δοθεί η προκαταβολή και το σύνολο των αγορών, που τιμολογήθηκαν έως την 30ή Νοεμβρίου 2023 υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 8η Δεκεμβρίου 2023. Πρόκειται για την πρώτη καταβολή, θα ακολουθήσουν ακόμα 2 εντός του 2024.