Βουλή: Συνεχίζονται οι συζητήσεις για τον προϋπολογισμό 2024

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συνεχίστηκε στη Βουλή η συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού του 2024.

Βουλή: Συνεχίζονται οι συζητήσεις για τον προϋπολογισμό 2024

Με ομιλίες βουλευτών συνεχίζεται στην Ολομέλεια της Βουλής, για δεύτερη μέρα, η συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού του 2024. Η κυβερνητική πλειοψηφία υπεραμύνεται των προβλέψεων του νέου προϋπολογισμού εστιάζοντας στην δημοσιονομική σταθερότητα, την αναπτυξιακή προοπτική της οικονομίας και την κοινωνική συνοχή.

Από την πλευρά της ,η αντιπολίτευση, την κατηγορεί για αλχημείες, για στήριξη των μεγάλων συμφερόντων και για πλήρη διάλυση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Σήμερα το πολιτικό ενδιαφέρον εστιάζεται στις ομιλίες των υπουργών:

Στο βήμα αναμένεται να ανέβουν: Ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου,ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Γιάννης Βρούτσης, ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό, Γιάννης Μπρατάκος, ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας, Θάνος Πετραλιάς, ο υφυπουργός Πολιτισμού Χρήστος Δήμας, και ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος.