Ξαφνικό λουκέτο από μεγάλη επιχείρηση – Κανόνι μετά από 10 χρόνια λειτουργίας

Μεγάλη επιχείρηση αναμένεται να βάλει λουκέτο έπειτα από δέκα χρόνια λειτουργίας της.

Ξαφνικό λουκέτο από μεγάλη επιχείρηση - Κανόνι μετά από 10 χρόνια λειτουργίας

Η εταιρεία παράδοσης έτοιμων γευμάτων Forky, η οποία είχε γράψει σε μεγάλο βαθμό είχε γράψει τη δική της ιστορία αποφάσισε να βάλει λουκέτο έπειτα από δέκα χρόνια λειτουργείας της, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο μεγάλη έκπληξη.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία παράδοσης έτοιμων γευμάτων Forky ιδρύθηκε το 2014 από τους Μιχάλη Γκόντα και Πέτρο Πιτσιλή και καταφέρει να «σηκώσει» χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ μέχρι το 2017 όταν και αγοράστηκε από τον Όμιλο Vivartia.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι κύριο αντικείμενο της Forky, ήταν η γρήγορη παράδοση γευμάτων, βασισμένων κυρίως στη μεσογειακή διατροφή και η διοίκηση της Vivartia πίστευε τότε ότι με την εν λόγω εξαγορά θα ενδυναμώσει την παρουσία της στην κατηγορία και ότι θα κατορθώσει να αναπτύξει την Forky σε όλη την Ελλάδα.

Ξαφνικό λουκέτο από μεγάλη επιχείρηση – Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Τίτλους τέλους έριξε η εταιρεία παράδοσης έτοιμων γευμάτων Forky μετά από δέκα χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά.

Πρόκειται για μία startup εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2014 από τους Μιχάλη Γκόντα και Πέτρο Πιτσιλή και καταφέρει να «σηκώσει» χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ μέχρι το 2017 όταν και αγοράστηκε από τον Όμιλο Vivartia. Ένα χρόνο πριν είχε ενταχθεί στο δίκτυο Endeavor.

Κύριο αντικείμενο της Forky, ήταν η γρήγορη παράδοση γευμάτων, βασισμένων κυρίως στη μεσογειακή διατροφή και η διοίκηση της Vivartia πίστευε τότε ότι με την εν λόγω εξαγορά θα ενδυναμώσει την παρουσία της στην κατηγορία και ότι θα κατορθώσει να αναπτύξει την Forky σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα όποιος μπει στην ιστοσελίδα του Forky διαβάζει το σχετικό μήνυμα:

«Μετά από 10 χρόνια λειτουργίας και αμέτρητα γεύματα, το Forky αναστέλλει τη λειτουργία του. Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την υποστήριξη και προτίμηση που μας δείξατε σε όλο το ταξίδι. Αυτή σας η εμπιστοσύνη ήταν το μυστικό συστατικό της επιτυχίας μας. Ήταν χαρά μας να μαγειρεύουμε και να σας σερβίρουμε νόστιμα, φρέσκα και υγιεινά γεύματα. Ωστόσο, ενώ μπορεί να αποχαιρετάμε το Forky, είμαστε παράλληλα ενθουσιασμένοι να μοιραστούμε μαζί σας ότι αυτό δεν είναι το τέλος της γαστρονομικής μας περιπέτειας. Κρατήστε την όρεξή σας, γιατί τα καλύτερα έρχονται!».