Ζέλσον Μαρτίνς: Ήρθε στην Ελλάδα για τα τυπικά

Ο Ζέλσον Μαρτίνς χθες (01/01/2024) πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώση τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ζέλσον Μαρτίνς: Ήρθε στην Ελλάδα για τα τυπικά

Πάτησε επί ελληνικού εδάφους ο Ζελσόν Μαρτίνς για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος ακραίος επιθετικός δήλωσε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: «Ήρθα για να δώσω τα πάντα».

Ο Πορτογάλος εξτρέμ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει συμβόλαιο με κανονική μεταγραφή από τη Μονακό με την ομάδα του Πειραιά διάρκειας έως το 2026. Η Μονακό θα διατηρήσει και το 10% από μελλοντική πώληση του ποδοσφαιριστή.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν έχει κάνει καμία συμμετοχή με τη φανέλα της Μονακό, ενώ προπονούνταν με τη δεύτερη ομάδα της.

Ο Ζελσόν Μαρτίνς, ο οποίος θ’ αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για τη χειμερινή περίοδο, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Έρχομαι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Έχω φίλους εδώ, γνωρίζω πολλά πράγματα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Έχω μιλήσει με τον Ποντένσε, τον ξέρω από μικρό. Έχουμε παίξει μαζί, είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαστε και πάλι στην ίδια ομάδα. Ήρθα να δώσω τα πάντα για να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του».