Zητείται προσωπικό από την «Μινέρβα-Ελαιουργική» σε συγκεκριμένη ειδικότητα, πλήρους απασχόλησης

Στη ΜΙΝΕΡΒΑ πιστεύουμε ότι ο τρόπος με τον οποίο επιτυγχάνονται τα αποτελέσματα είναι εξίσου σημαντικός με τα ίδια τα αποτελέσματα. Έχουμε αναπτύξει μια εταιρική κουλτούρα, στο πλαίσιο της οποίας οι άνθρωποί μας μπορούν να προοδεύσουν και να συνεργάζονται αποτελεσματικά ως ομάδα.

Zητείται προσωπικό από την «Μινέρβα-Ελαιουργική» σε συγκεκριμένη ειδικότητα, πλήρους απασχόλησης

Ξεκινώντας τη δράση της στην ελληνική αγορά στις αρχές του 1900 στον τομέα του ελαιολάδου, η ΜΙΝΕΡΒΑ έχει εξελιχθεί σήμερα σε μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας στον τομέα των τροφίμων, με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα. Διανύοντας το δεύτερο αιώνα ζωής της, η ΜΙΝΕΡΒΑ θέτει το όραμά της για το μέλλον, την επένδυση στην αειφόρο ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα της αγροτικής οικονομίας.

Στην πορεία των 115 χρόνων της, η ΜΙΝΕΡΒΑ πέρασε από το εμπόριο στη βιομηχανία, επένδυσε στην ελληνική παραγωγή και δημιούργησε βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Ενδυνάμωσε τις σχέσεις της με τους Έλληνες αγρότες και διεύρυνε τη δραστηριότητά της από τον τομέα του ελαιολάδου σε πολλές κατηγορίες τροφίμων. Έχτισε ισχυρές εμπορικές μάρκες που έχουν κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην Ελλάδα και συνέβαλε στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων και της μεσογειακής διατροφής σε 25 χώρες του κόσμου.

Το ελαιόλαδο άριστης ποιότητας, ο καρπός της ελληνικής γης, συνδέει άρρηκτα τη ΜΙΝΕΡΒΑ με την ελληνική γεωργική παραγωγή και το ελληνικό χωριό. Μαργαρίνες, βούτυρα, τυροκομικά προϊόντα με αιχμή την ελληνική φέτα, που βασίζονται στις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και αναδεικνύουν τις αξίες της μεσογειακής διατροφής. Καινοτόμα προϊόντα, αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας, προσφέρουν στον καταναλωτή υγιεινές επιλογές για μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή. Στρατηγικές συνεργασίες στον τομέα των λειτουργικών τροφίμων, επενδύσεις στην κατηγορία των τυροκομικών προϊόντων, εξαγορές εταιρειών και δυνατών brand names, μεγάλη γκάμα βιολογικών προϊόντων, κατατάσσουν τη ΜΙΝΕΡΒΑ μεταξύ των πιο δυναμικών εταιρειών τροφίμων στην Ελλάδα.

Θέσεις εργασίας στην «Μινέρβα-Ελαιουργική»

Στόχος της εταιρίας είναι να επιλέγει το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό με τις απαιτούμενες ικανότητες για την κάθε θέση την κατάλληλη στιγμή.

Προσλήψεις – Ευκαιρίες Εργασίας στη Μινέρβα

Στόχος μας είναι να επιλέγουμε το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό με τις απαιτούμενες ικανότητες για την κάθε θέση με αποκλειστικό κριτήριο τις γνώσεις και την εμπειρία τους, συνεπείς στη δέσμευση μας περί μη διακρίσεων και ίσων ευκαιριών προς όλους. Η διαδικασία επιλογής περιλαμβάνει μία σειρά από απαραίτητα βήματα και χρήση εξειδικευμένων εργαλείων για να εξασφαλίσουμε μια αξιοκρατική και αντικειμενική απόφαση.

Ένας κόσμος ευκαιριών

Αναζητάς μια εργασία με ευκαιρίες και προκλήσεις; Τότε δεν έχεις παρά να κάνεις την αίτηση σου στη ΜΙΝΕΡΒΑ. Είτε εργάζεσαι σε χώρο γραφείου, περιβάλλον παραγωγής, εργαστήριο ή κέντρο καινοτομίας, θα είσαι μέρος ενός οικοσυστήματος όπου κάθε μέλος έχει ξεχωριστή και ζωτική σημασία.

Επιπλέον, δουλεύοντας δίπλα σε ικανότατα στελέχη σου δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξεις και να εμπλουτίσεις τις ικανότητες σου δημιουργώντας έτσι μια συναρπαστική καριέρα.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες, ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο, ΕΔΩ.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να στείλουν τα βιογραφικά τους στο: [email protected]