Ζητείται προσωπικό στην εταιρία Sunlight – Πώς θα στείλετε βιογραφικό

Έλα και εσύ στην ποικιλόμορφη και καινοτόμο ομάδα μας και ακολουθήσε μας σε αυτό το καταπληκτικό ταξίδι! Αν σου ακούγεται ενδιαφέρον δες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στη Sunlight και στείλε το βιογραφικό σου.

Ζητείται προσωπικό στην εταιρία Sunlight - Πώς θα στείλετε βιογραφικό

Η εταιρεία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ έχει παγκόσμια παρουσία στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ενέργειας και ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση μπαταριών και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας για βιομηχανικές, καταναλωτικές και αμυντικές εφαρμογές.

Η Sunlight Group είναι μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, ενός διεθνούς επενδυτικού Ομίλου, με διαφοροποιημένο επιχειρηματικό οικοσύστημα και παρουσία σε 8 χώρες, τον οποίο ίδρυσε ο Πάνος Γερμανός το 1980. Ο Όμιλος εστιάζει στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος – τόσο για τις εταιρείες του Ομίλου, όσο και για τις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται.

Η Olympia είναι ευρέως αναγνωρισμένη εταιρεία που ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση. Τα τελευταία χρόνια έχει μετεξελιχθεί σε τεχνοκρατικό Όμιλο με σαφή προσανατολισμό στην αγορά, διατηρώντας παράλληλα τις αξίες της επιχειρηματικότητας που έχει κληροδοτήσει ο ιδρυτής της, Πάνος Γερμανός, οι οποίες και αντιπροσωπεύουν το σύνολο των εταιρειών του Ομίλου.

Εργασία στη Sunlight

Στην Sunlight Group οι άνθρωποί μας αναπτύσσουν τις καλύτερες ενεργειακές λύσεις για τους πελάτες μας. Αποστολή μας είναι να αναζητούμε συνεχώς γνώση που βασίζεται σε δεδομένα και πληροφορίες και να τα μετατρέπουμε σε καινοτόμα προϊόντα για να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας και να βελτιώνουμε τη ζωή όλων. Όραμά μας είναι παρέχουμε ενέργεια που βασίζεται στη γνώση και να είμαστε πηγή ενδυνάμωσης. Στη Sunlight, προκαλούμε συνεχώς ο ένας τον άλλον με στόχο να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις αγγελίες καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα για κάθε θέση εργασίας.