Αλυσίδα που κάνει πάταγο στην Αττική ανοίγει στη θέση-θρύλο του Τερκενλή

Μια αλυσίδα που έκανε πάταγο στην Αττική με τολμηρές γεύσεις και «τίμιες» τιμές, ετοιμάζεται να δώσει νέο παλμό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αλυσίδα που κάνει πάταγο στην Αττική ανοίγει στη θέση-θρύλο του Τερκενλή

Η Jackaroo, η εταιρεία που κέρδισε τους φαν του street food με τα ζουμερά burgers και το τραγανό τηγανητό κοτόπουλο, κάνει το μεγάλο βήμα προς τον Βορρά, και υπόσχεται να ανανεώσει τον χάρτη της γρήγορης εστίασης.

Πρεμιέρα σε ιστορικό σημείο

Το νέο κατάστημα δεν θα μπορούσε να επιλεγεί πιο προσεκτικά: στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Αγίας Σοφίας, σε ένα σημείο που για χρόνια φιλοξενούσε ένα από τα πιο αγαπημένα μαγαζιά των Θεσσαλονικέων – τον Τερκενλή. Ο χώρος, συνολικής έκτασης 250 τετραγωνικών μέτρων, επιστρέφει στο προσκήνιο, αυτή τη φορά με street food αέρα και σύγχρονη διακόσμηση.

Μια επιχειρηματική ιστορία επιτυχίας

Ξεκινώντας το 2018 στον Πειραιά, η Jackaroo κατάφερε σε λίγα χρόνια να επεκταθεί εντυπωσιακά, διαθέτοντας σήμερα πέντε καταστήματα στην Αττική. Με το κοινό να την ακολουθεί πιστά και τη Vivartia να επενδύει στην εταιρεία αγοράζοντας το 60% των μετοχών έναντι περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ, η Jackaroo έχει αποκτήσει σταθερά θεμέλια και βλέπει μπροστά.

Ο ιδρυτής της, Μιχάλης Ματζουράνης, διατηρεί τον έλεγχο της διοίκησης με το 40% της εταιρείας, συνεχίζοντας να καθοδηγεί την πορεία της με έμφαση στην ποιότητα και την καινοτομία.

Η «ελληνική KFC» που φέρνει value for money

Ο χαρακτηρισμός «ελληνική KFC» δεν είναι τυχαίος. Το μενού της Jackaroo αποτελείται από μια εντυπωσιακή γκάμα επιλογών – από burgers και wraps μέχρι chicken buckets και τραγανές φτερούγες. Όλα σερβίρονται με φρεσκάδα, νοστιμιά και τιμές που προσελκύουν κάθε ηλικία.

Οι χώροι της είναι σχεδιασμένοι με μοντέρνα αισθητική, φιλική προς το νεανικό κοινό, και αποπνέουν τη ζωντάνια που απαιτεί μια αληθινή street food εμπειρία.

Έναρξη με το βλέμμα στο μέλλον

Αυτή την περίοδο, η ομάδα της Jackaroo εργάζεται πυρετωδώς για να ολοκληρώσει τις απαραίτητες άδειες και τις εργασίες διαμόρφωσης του νέου σημείου. Η πρεμιέρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αναμένεται να αποτελέσει γεγονός – όχι μόνο για τους λάτρεις του φαγητού, αλλά και για την τοπική επιχειρηματικότητα.

Η επιστροφή ζωής σε έναν χώρο με ιστορία, μέσα από μια μοντέρνα και δυναμική πρόταση εστίασης, δείχνει πως η Θεσσαλονίκη παραμένει πόλος έλξης για φιλόδοξες επιχειρήσεις και νέες γαστρονομικές εμπειρίες.