Μεγάλο σούπερ μάρκετ χαρίζει δωροεπιταγές 700 ευρώ με ένα κλικ!

Δείτε πιο μεγάλο σούπερ μάρκετ χαρίζει δωροεπιταγές 700 ευρώ με μονάχα ένα κλικ.

Μεγάλο σούπερ μάρκετ χαρίζει δωροεπιταγές 700 ευρώ με ένα κλικ!

Τα Χριστούγεννα και οι γιορτές γενικότερα είναι μια εποχή κατά την οποία οι επιχειρήσεις σκέφτονται διάφορους τρόπους προκειμένου να προσελκύσουν όλο και περισσότερους πελάτες.

Συγκεκριμένα μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ αποφάσισε να δώσει ένα μεγάλο δώρο στους πελάτες που θα επιδιώξουν να το κυνηγήσουν, καθώς με μονάχα ένα κλικ μπορεί ο καθένας να κερδίσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Αναλυτικότερα η αλυσίδα σούπερ μάρκετ που είναι ιδιαίτερα γνωστή σε όλη την Ελλάδα αποφάσισε να δημιουργήσει ένα παιχνίδι, στο οποίο μπορεί ο καθένας να παίξει και να κερδίσει 3 δωροεπιταγές αξίας 700€

Μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ χαρίζει σπουδαία δώρα

Σούπερ xριστουγεννιάτικος διαγωνισμός από τα ΑΒ : Παίξε και κέρδισε 3 δωροεπιταγές αξίας 700€ απαντώντας σε ερωτήσεις… για το αν είστε ο καλός , ο κακός ή ο άτακτος των εορτών!

Συμμετοχή στο διαγωνισμό

H έκπτωση θα ισχύει για όλα τα προϊόντα του ΑΒ Eshop και τα φυσικά καταστήματα μέχρι τις 31/12/2023.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος εγκαινίασε τη συνεργασία της με την COSMOTE, μέσω της νέας καμπάνιας ΑΒ COSMOTE GIFTS FOR YOU.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες της COSMOTE θα έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν κουπόνι έκπτωσης 3€ που θα αποκτούν μέσα από το COSMOTE APP και την ενότητα For You. Στη συνέχεια, μπαίνοντας στην ενότητα «Συνεργασίες» στο ab.gr, στο AB App ή στα κιόσκια των καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος το ενεργοποιούν και πραγματοποιούν τις αγορές τους με την κάρτα AB Plus. H έκπτωση θα ισχύει για όλα τα προϊόντα του ΑΒ Eshop και τα φυσικά καταστήματα μέχρι τις 31/12/2023.

Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, η ΑΒ Βασιλόπουλος στοχεύει να παρακινήσει ΑΒ Plus card holders να αξιοποιήσουν περαιτέρω τις δυνατότητες που τους προσφέρει η ΑΒ Plus και να κάνει την αρχή για μια σειρά από νέες σημαντικές συνεργασίες με το GIFTS FOR YOU της COSMOTE.