Τράπεζα Πειραιώς: Σημαντική ανακοίνωση – Τι αλλάζει και τι πρέπει να κάνετε

Η Winbank από την Τράπεζα Πειραιώς πλέον παρέχει ένα μήνυμα κατά τη διαδικασία αλλαγής του κινητού extrapin, επισημαίνοντας την ανάγκη για αλλαγή και του αριθμού στην υπηρεσία IRIS Payments.

Τράπεζα Πειραιώς: Σημαντική ανακοίνωση - Τι αλλάζει και τι πρέπει να κάνετε

Αυτή η υπενθύμιση είναι χρήσιμη προκειμένου να αποφευχθούν πιθανά προβλήματα σε μελλοντικές χρηματοοικονομικές συναλλαγές με την Τράπεζα Πειραιώς.

Συγκεκριμένα: αναφέρει:

Μπορείτε να ενημερώσετε την εγγραφή σας στην υπηρεσία IRIS payments με τον νέο σας αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Απενεργοποιηθείτε και ενεργοποιηθείτε εκ νέου στην υπηρεσία IRIS payments, ώστε να σας βρίσκουν με τον νέο σας αριθμό κινητού και να λαμβάνετε τα ενημερωτικά sms μηνύματα της υπηρεσίας.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η μεταβολή του extrapin κινητού ολοκληρώνεται μετά από κλήση στο 2102388000 όπου δίνετε τον αριθμό της αίτησης που εμφανίζει το σύστημα και πραγματοποιείται η αλλαγή του κινητού.

Αλλάζει τις χρεωστικές κάρτες η Τράπεζα Πειραιώς – Η ανακοίνωση

Όσοι έχετε κάρτα στη συγκεκριμένη τράπεζα πρέπει να γνωρίζετε την αλλαγή…

Η Τράπεζα Πειραιώς, έκανε γνωστό ότι προχωρά σταδιακά στην αντικατάσταση των χρεωστικών καρτών Mastercard σε Visa.

Ο χρήστης καλείται να ενεργοποιήσει τη νέα Visa κάρτα που θα παραλάβει για να μπορέσει να την χρησιμοποιήσει στις καθημερινές του συναλλαγές.

Η ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς

Για λόγους ασφαλείας, η νέα σας κάρτα είναι απενεργοποιημένη και θα πρέπει να προχωρήσετε στην ενεργοποίησή της, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχετε λάβει στη σχετική συνοδευτική επιστολή. Με την ενεργοποίηση της νέας κάρτας Visa, η παλιά κάρτα Mastercard ακυρώνεται αυτόματα.

Πάγιες εντολές που τυχόν είχατε συνδέσει στην κάρτα σας Μastercard, θα χρειαστεί να τις επανασυνδέσετε στη νέα σας κάρτα Visa. Επιπλέον θα πρέπει να επανεγγράψετε τη νέα σας κάρτα Visa στα ψηφιακά πορτοφόλια, στην περίπτωση που είχατε εγγράψει την Πειραιώς Mastercard Debit σε αυτά.

Για την ενεργοποίηση της νέας κάρτας θα πρέπει είτε να μεταβείτε σε ATM και να ενεργοποιήσετε την κάρτα σας με το παλιό σας PIN, είτε μέσω της Winbank, στην κατηγορία Κάρτες, όπου θα σας εμφανίσει την νέα σας κάρτα. Όταν πατήσετε σε αυτή θα σας βγάλει την επιλογή να την ενεργοποιήσετε.

Και με τους δύο τρόπους, η παλιά σας κάρτα θα απενεργοποιηθεί άμεσα. Θα πρέπει άμεσα να αφαιρέσετε την παλιά σας κάρτα από το Google Wallet ή το Apple Pay και να προσθέσετε την νέα, αλλιώς δε θα μπορείτε να κάνετε συναλλαγές.