Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό – Ανεβαίνει κόμμα έκπληξη!

Αλλάζουν τα πράγματα όπως δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις. Τι δείχνει σήμερα η δημοσκόπηση της Opinion Poll.

Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό - Ανεβαίνει κόμμα έκπληξη!

Φαίνεται πως διαφοροποιείται το πολιτικό σκηνικό στη χώρα μας…

Τέσσερα κόμματα πλέον διεκδικούν τη δεύτερη θέση, αφού η Ελληνική Λύση ανέβηκε πολύ!

Πόσο παίρνει κάθε κόμμα σύμφωνα με την Alco

Άνετο προβάδισμα της ΝΔ (33,9%) στις επικείμενες ευρωεκλογές έναντι του ΣΥΡΙΖΑ (11,9%), που παραμένει τρίτο κόμμα αποτυπώνει νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll, ενώ αρνητικές είναι οι εκτιμήσεις τόσο για τις εξελίξεις που καταγράφτηκαν στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα.

Στη δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Action 24, οι πολίτες απαντούν επίσης για τη στάση του Στέφανου Κασσελάκη στο Συνέδριο, καθώς επίσης και για την πορεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τις ευρωεκλογές.

Αναλυτικότερα, η Ν.Δ διατηρεί ένα μεγάλο προβάδισμα της τάξης των 20 μονάδων παρά τις όποιες φθορές και ασφαλώς τη χαλαρή ψήφο, σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ και 22 μονάδες από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δημιουργείται ένας συνωστισμός τεσσάρων πια κομμάτων (ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, Κ.Κ.Ε) που δεν απέχουν το ένα από το άλλο σε στατιστικά ασφαλή απόσταση.

Το ΠΑΣΟΚ έχει προβάδισμα αυτή την ώρα για τη δεύτερη θέση έχοντας επίδοση κατά 2% μεγαλύτερη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην εκτίμηση ψήφου για τις ευρωεκλογές, η ΝΔ συγκεντρώνει 33,9%, έχοντας διαφορά 20 μονάδων από το δεύτερο ΠΑΣΟΚ, που κινείται στο 13,9%. Ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 11,9%, η Ελληνική Λύση με 10,2% και το ΚΚΕ με 10,1%.